Thuisdiensten

Thuisdienst 1 Thuisdienst 2 Thuisdienst 3 Thuisdienst 4 Thuisdienst 5 Thuisdienst 6 Thuisdienst 7 Thuisdienst 8 Thuisdienst 9 Thuisdienst 10 Thuisdienst 11 Thuisdienst 12 Thuisdienst 13 Thuisdienst 14 Thuisdienst 15  ‘Still haven’t fou...

Adressen online kerkdiensten

De diensten van de Hervormde Gemeente zijn hier te vinden. De diensten van de Gereformeerde Kerk zijn hier te vinden.

Gezamenlijke online internetdiensten i.v.m. Coronavirus.

Na overleg tussen de kerken is besloten dat de online gezamenlijke ochtenddiensten van de drie kerken doorgaan tot in ieder geval de 9e februari. Helaas ook zonder zangers en zangeressen (dringend advies van de PKN)

Privacystatement GKv Den Ham versie jan 2019

Zondag 18 april 2021

De morgendienst is een gezamenlijke online kerkdienst van de drie Hammer kerken!
10:00 Ds. R.D. van Hornsveld GK (Belijdenisdienst? - Liturgie
14:30 Ds. A.M. de Hullu, Ommen - Liturgie

Zondag 25 april 2021

10:00 Ds. G. de Goeijen HG (Doopdienst)