PAASJUBEL: ontwaakt! De Heer is waarlijk opgestaan.

In het kader van de periode op weg naar Pasen 2019 houdt de werkgroep Stille Momenten uit Den Ham dit jaar tijdens de 40 dagentijd een zevental Stille Momenten met als thema: ‘’Een Nieuw Begin”. De 7de op Witte Donderdag.

Op Paaszondag begint de 50 dagentijd met een PAASJUBEL: Ontwaakt! De Heer is waarlijk opgestaan.

De Paasjubel is een bijzondere ervaring: tussen de grafstenen zingen we Paasliederen, te midden van de graven lezen we over het Opstandingsleven, we spreken een kort gebed uit en aansluitend is er gelegenheid om een narcis (paastrompet) neer te leggen op het graf van een dierbare.

Kerkelijk werker Hetty Kleinjan zal de lezing verzorgen en voorgaan in gebed.

De zang wordt begeleid door enkele leden van muziekvereniging Juliana.

Narcissen zijn terplekke aanwezig om neer te leggen.

De Paasjubel vindt plaats op 21 april om 8.00 uur op de Algemene begraafplaats ‘’Dennenhof’’, Dennenweg 13 in Den Ham.

Speciale uitnodiging voor de inwoners van Vroomshoop immers het is de begraafplaats voor beide gemeentes.

De 50 dagen tijd. Tussen Pasen, het feest van de Opstanding en Pinksteren het feest van de uitstorting van de Geest liggen 50 dagen. Sprake van een nieuw begin.

Hartelijk welkom op deze eerste Paasjubel.

Namens Werkgroep Stille Momenten Den Ham, GerritJH  Kuiper gerritjhkuiper@gmail.com

Terug naar het volledige overzicht

Zondag 28 april 2019

14:30 Ds. A.J.Mol, Enschede-Noord