Over de Fontein

“Maar wie het water drinkt dat ik hem geef, zal nooit meer dorst krijgen. Het water dat ik geef, zal in hem een bron worden waaruit water opwelt dat eeuwig leven geeft. (Johannes 4 : 14)” ‘Bij U is de bron van levend water’ staat er op de preekstoel in onze kerk. Zoals ons lichaam honger en dorst kan hebben, kan onze ziel dat ook. We hebben geestelijk voedsel en water nodig. Het levende Woord, Jezus Christus, en het geschreven Woord, de Bijbel, kunnen de honger en dorst van onze ziel verzadigen. Ook in onze diensten wordt over deze Woorden verteld, het lijkt ons leuk u te ontmoeten, u bent van harte welkom, meer informatie hierover onder kerkdiensten.

Zondag 7 maart 2021

De morgendienst is een gezamenlijke online kerkdienst van de drie Hammer kerken!
10:00 Ds. R.D. van Hornsveld GK
14:30 Ds. F.G. aan het Rot, Enschede

Woensdag 10 maart 2021

Biddag voor gewas en arbeid